Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Алуминиеви врати и прозорци
AL дограма Print E-mail

 

AL дограма

 

WP 6000

 

WP 7000

 

WP 8000 и WP 8100

 

WP 6000

Олекотена мини система, за производство на врати и прозорци. Разнообразието от профили позволява изработването на конструкции с прав и объл дизайн и възможност за остъкляване от 4 мм / единично стъкло / до 20 мм съклопакет. Системата разполага с трети централен уплътнител от EPDM за подобряване на коефициентите на звуко- и топлоизолация. Има възможност за монтаж на декоративен профил /перваз/ към стената.

WP 7000

Алуминиева система с прекъснат термичен мост. Пластината производство на ” TECHNOFORM BAUTEC ” – Германия е с ширина 18 мм, която в контакт със средния уплътнител от EPDM създава допълнителна камера за увеличаване на топло- и звукоизолацията. Системата е проектирана за 24 мм стъклопакет и разполага с 4 вида каси – различни по дизайн и монтажна ширина.

WP 8000 и WP 8100

Алуминиеви плъзгащи системи, разработени съответно в мини и стандартен вариант. Комбинирането на каси позволява получаването на многовариантни кострукции, които позволяват остъкляване от 4 мм /единично стъкло/ до 24 мм съклопакет. Системите разполагат с допълнително вътрешно уплътнение, вътрешен перваз към стената и плъзгаща противонасекомна мрежа от външната страна.

Избор на цветова гама по RAL.

СЕРТИФИКАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

valid xhtml valid css